کد خبر 1054909
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
سیل

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای گفت: در سیلاب اخیر حدود ۹۰۰۰ کیلومتر جاده آسیب دید و برآورد اولیه خسارت به راه‌ها حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است.

به گزارش مشرق، رضا اکبری در تشریح آخرین وضعیت جاده‌های استان‌های سیل‌زده خصوصاً جنوب استان کرمان و استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر اظهار داشت: در جنوب کرمان حدود ۱۳۰ راه روستایی مسدود بود که در حال حاضر ۳۹ راه روستایی مسدود از سیلاب باقی مانده است. همچنین محور دهکان به زهلکو که جنوب استان کرمان را به سیستان و بلوچستان متصل می‌کند، هنوز آبگرفتگی دارد. 

بیشتر بخوانید:

بحران سیل در کشور فروکش کرد

جزئیات امداد رسانی به ۱۹ استان درگیر سیل و آبگرفتگی

لحظه سرازیر شدن سیلاب به شهر کهنوج +فیلم

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای ادامه داد: در شمال استان کرمان ۹۴ راه روستایی مسدود به دلیل سیلاب داریم و در استان هرمزگان هم ۲۵ راه روستایی مسدود به دلیل سیلاب باقی مانده است که در حوزه‌های بشاگرد و جاسک است و بقیه محورها باز شده است. 

اکبری افزود: در ایرانشهر نیز راه روستایی حدود ۲۰۰ روستا هنوز به دلیل سیلاب مسدود است. 

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای اضافه کرد: در کل کشور حدود ۳۵۰ راه روستایی مسدود به دلیل سیلاب داریم، همچنین ۱۳ راه فرعی به دلیل سیلاب مسدود است که در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه و خوزستان و دو مورد در جنوب استان کرمان است. 

اکبری بیان کرد: طول کل راه‌های آسیب‌دیده از سیل ۹ هزار کیلومتر است و در این سیلاب ۵۶۰ ابنیه و پل آسیب دید. 

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای بیان کرد: در عین حال ۵۴۷ جاده مسدود از شنبه هفته جاری تاکنون بازگشایی شده است. 

وی در پاسخ به این سؤال که میزان خسارت وارد شده به راه‌های آسیب‌دیده احصاء شده است، گفت: در حال انجام برآوردهای نهایی هستیم، اما طبق پیش‌بینی‌های اولیه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت به راه‌ها وارد شده است. 

وی بیان کرد: ۹۰۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری و ۱۳۰۰ نفر راهدار در محورهای استان‌های درگیر با سیلاب فعال هستند. 

اکبری گفت: امروز تعدادی ادوات و ماشین‌آلاتی که برای جنوب استان کرمان در حوزه راهداری خریداری شده بود وارد این استان شد. 

 در سیلاب روزهای اخیر بسیاری از جاده‌های فرعی و روستایی در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر آسیب دیدند. 

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد IR ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۵
    6 1
    واقعا این نحوه مدیریت سیله؟ معاون اب وزارت نیرو یه فرد بازنشسته ای که از دفترش خارج نمی شه. متاسفپ به حال این کشور که معاون خدمات شهری می شود معاون اب، الفبای کار را هم نمیداند
  • IR ۰۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
    0 0
    وقتی جاده ها همانند مساکن به دور از محاسبات مهندسی خاص می‌سازید نتیجه‌اش هدر رفت پول بیت المال و دوباره کاری خواهد بود، البته برای بعضی‌ها بسیار هم خوبه!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس